• Profil 

ENERGOPLAST este povestea de succes a unui investitor roman care începând cu anul 1995 a pus bazele unei mici fabrici axate pe producția de cabluri și conductor electrici.
La 20 de ani de la primul metru de cablu electric produs, societatea noastră este unul din cei mai dinamici și de încredere parteneri în domeniu , concentrându-și forța de producție în principal spre piața interna și ajungând în prezent alegerea numărul 1 a celor mai important jucători din distribuția de cabluri electrice a României.
Cu o echipa de peste 70 de angajați și o capacitate de procesare de peste 1500 tone cupru pe an Energoplast își propune sa răspundă constant, într-un mod cât mai sustenabil, așteptărilor și exigentei clienților.

  • Dinamica

Dinamica volumului cererilor ne-a determinat sa ajustam politica de vânzări prin majorarea resurselor umane astfel încât sa acoperim, la un nivel cât mai înalt de satisfacție, necesarul zilnic de informație, consultanta și încredere. De asemenea pentru o mai buna acoperire a managementului cererii pieței , am elaborat o strategie de logistica foarte bine pusa la punct prin care onoram în timp util comenzile partenerilor .

  • Dezvoltare

În decursul anilor, în contextul maturizării pieței electrice din Romania, Energoplast reevaluează strategia de business și în anul 2014 înființează o noua linie de business concentrata în special pe producția de produse injectate. Prin devotamentul fata de virtuozitatea tehnica și calitativa a produsului final ENERGOPLAST, prin responsabilizarea și motivarea personalului, prin convingerea ca evoluția vine din inovație, din lărgirea orizontului și depășirea așteptărilor, ajungem sa fim partenerul de care aveți nevoie.